thuleia, thuleiantupa, luonnonuskonnot, wicca, noituus, shamanismi, riimut, magia, thelema shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit,  magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit,  magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus

 

 

 

 

Thuleian Tuvan kurssit 2024

Kurssit ovat täällä taas kymmenen vuoden tauon jälkeen! Shamanismin alkeet eli perusteet opettavaa kurssipäivää pidetään aina tarpeen mukaan, kun pienryhmä täyttyy. Kurssit ovat päiväopetuksena Turussa aina perjantaina klo 9-15.

 

Ilmoittautuminen käynnissä:

Shamanismin alkeiskurssi


Shamanismin perusteet päiväkurssilla. Maailmankuva, välineet, miksi, mitä ja minne. Rummutuksen ja matkaamisen opettelua, paljon teoriaa, harjoituksia ja juttelua pienryhmässä. Alkeiskurssi antaa eväät opetella itsenäisesti lisää tai osallistua jatkokursseille, jotka ovat yhden päivän teemapäiviä yhtä aihetta opiskellen.

Sitova varausmaksu 100e on maksettava heti ilmoittautumisen jälkeen, jotta paikka varmistuu. Jos sairauden vuoksi estyy tulemasta, siirtyy varausmaksu toiselle vastaavalle kurssille. Jos muuten vaan oharoi, raha menee kostoksi mulle ja Kissojen Katastrofiyhdistykselle.

Lisätietoa ja ilmot mailitse thuleia@thuleia.com.

 

 

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

 


 

Tämän Cherry Moon -nimisen rummun on valmistanut Korppi-Rumpu

Katso myös:

Shamaaniseuran Kurssisivu

 

     
Rumpu Soikoon 2018 - Shamanistinen kesätapahtuma